Stříhání videí? Eh… kay?

Rozhodla jsem se napsat o dnešku(16.1.2016), byl to zajímavý den, v rámci možností. Ráno, dobrý, domluvila jsem se, že budu doučovat jednu spolužačku(pšt, ale ve skutečnosti jsem jí dala jen dva příklady) a odpoledne jsem chtěla vybarvovat linearty, volat s kámošema a psát témata na blog. A co se nestane, mamka jde na obrany se psem a potřebuje kameramana, nějaké záběry. Šla jsem s ní, bude sranda, říkalo mi moje já. Až svoje já potkám, připomenu si, že mu nemám věřit.
Byla tam zima, měla jsem jedny ponožky a pomalu jsem necítila prsty u nohou. Zároveň jsem měla jen jednu a půl rukavice – jednu normální a jednu bezprstovou, která měla chránit před chladem jen dlaň, abych prsty mohla držet na mobilu. Takže mi málem umrzly i prsty. Když jsme vyjely na cestu(max. 30 minut, tuším) a mamka mi říkala něco o pití, ohlédla se na zadní sedadlo a ouha! Teplý čaj nám ležel doma na botníku, sám, pomalu chladl. Takže jsem umrzala a nebyl čaj. Zatím dobrý.
Potom, co jsme dojely na plac a fenka si odběhala první kolo, došla další paní, která si to taky chtěla natočit, takže jsem jí místo odpočinku pejsky natáčela, ale kdo se taky v životě objeví s mobilem neznámého člověka na place, kde se učí psi k obranám majetku a domu, co? Když jsem jela zpět, přemýšlela jsem, jak sestříhat video. Jakou hudbu, jak to udělat, rozdělit, atd. Nakonec jsem ho udělala, mimochodem, program mi spadl jen 2x a z toho jen 1x tam byla celá práce hotová.
Doděláno! Zavolám mamku, co se nestalo, neuložilo se to. Práci jsem dělala znova, opět jsem mamku zavolala a po 10 minutách videa mi řekla, že tam nechce hudbu. Super. Nakonec jsem to umluvila na dvě ztišené písničky, protože jinak by to bylo opravdu nejspíše na nic. Chápete? Vybíráte písničky a pak vám někdo řekne, že chce bez. No jo, moje blbost, kdybych si to zjistila dřív….
  – Annie

0 comments on “Stříhání videí? Eh… kay?Add yours →

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *